Spoorstraat 14
6953 BX Dieren

Mobiel 06 30 50 72 53

Contactformulier

Wie zijn wij?

Klareco Administratief Advies B.V. is eind 2007 opgericht door Jan Kamp (1957), nadat ik lang in een aantal ondernemingen werkzaam ben geweest. Tot het einde van de tachtiger jaren heb ik gewerkt bij een landelijk Accountantskantoor als assistent accountant en mijn SPD I en II gehaald. Tot 1995 ben ik werkzaam geweest als hoofd administratie van een offsetdrukkerij. Tot 2004 ben ik controller geweest bij een internationaal opererende producent van brailleleesregels. In deze bedrijven ben ik lid geweest van het managementteam. De laatste jaren heb ik me met meer projectmatige werkzaamheden bezig gehouden, waaronder het opzetten van een financiële en projectadministratie ten behoeve van een netwerkorganisatie voor mensen met een visuele beperking. De schat aan ervaring die ik in de laatste dertig jaar heb opgedaan wil ik graag delen met jonge MKB-ers en hen ondersteunen in het slagen van hun idealen.

Technische ondersteuning door Talence websites en webapplicaties